Taking too long? Close loading screen.
Is Pro Auto - Scoala de soferi auto
Medgidia, REPUBLICII 67A

Blog

Program
March 2020
M T W T F S S
« Jan    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Permis moto categoria A1 cu varsta minima acceptata 16 ani

Motociclismul, in ultimul timp, a castigat tot mai multi adepti, pentru unii motorul insemanand placere, altii fiind doritori de adrenalina. Motocicleta, fie fiind un hobby, fie fiind o pasiune, ne ajuta sa ajungem dintr-un loc in altul si sa facem o plimbare relaxanta, perfecta dupa o zi de stress. Parerea unora este ca senzatia de viteza, de acceleratie, simtita cu o motocicleta nu se poate compara cu nimic. Cei ce practica motociclismul sunt plini de energie, acesta fiind un  sport ce nu este pentru toata lumea. Persoanele ce aleg sa se deplaseze pe doua roti, fie pentru placere, fie pentru performanta, trebuie sa aiba rezistenta fizica si abilitatea de procesare a operatiunilor mentale complexe. Instinctele de supravietuire puternic dezvoltate sunt de asemenea foarte importante.

In SUA la ora actuala sunt inregistrate peste 8,2 milioane de motociclete. In Romania, motociclismul a prins de asemenea amploare, tinerii indeosebi fiind doritori de viteza.

Pentru a putea conduce o motocicleta trebuie sa detii un permis de conducere. Scoala is pro auto med se diferentiaza prin profesionalism si prin raspunderea  de care da dovada in pregatirea cursantilor ca viitori motociclisti. Sunt multi tinerii care isi doresc o motocicleta, iar in acest sens, categoria A1 este categoria la care iti poti lua permis moto la cea mai mica varsta. Este vorba de 16 ani impliniti.

Examinarea pentru obtinerea permisului categoaria A1 consta in sustinerea unei probe teoretice si a uneia practice. Pentru a fi admis la proba teoretica trebuie dat raspunsul corect la 17 intrebari din 20. La proba practica se conduce motocicleta in poligon.

 

Admisi la proba de poligon sunt acei cursanti ce au parcurs traseul in maxim trei minute jumatate fara sa cumuleze 15 puncte de penalizare.

Comments (0):

  • No comments yet, but you can be the first

Add comment:

CERTIFICATE